Betting

    1. Att spela på sport är något som länge varit väldigt uppskattat i Sverige och övriga delar i världen. Förr var det dock vanligast att man befann sig på platsen där sporten eller tävlingen utövades, men idag kan man spela på sport direkt från sin egen soffa. Varje år kommer det ut mängder med nya bettingsajter som spelare kan ta del av och utbudet blir bara större och större. Förutom att du kommer kunna spela på alla svenska favoritsporter kommer du även hitta matcher och turneringar från andra delar av världen.

Betting online är enklare än vad det först kan se ut. Det finns flera olika sätt att gå tillväga när man vill betta och även flera sätt att följa resultatet. Ett alternativ är att man satsar sina pengar och inväntar resultaten på spelsajten eller så använder man sig av live betting och får följa hela matchen i direktsändning. Live betting är något som har blivit mycket populärt den senaste tiden, eftersom det ger så mycket möjligheter. Du kan hitta live betting på alla casinon på nätet som erbjuder betting, men det säkraste valet är en renodlad bettingsida. Kom ihåg att du som sport-fantast allt som oftast även får en riktigt grym betting- eller oddsbonus att komma igång med.

Oddsbonusar

Är du sugen på att komma igång med betting men vill ha en bonus att börja med. Det finns olika sorters oddsbonusar och bettingbonusar, och i grunden finns det 3 olika som de flesta spelbolag erbjuder för dig att ta del av och det är välkomstbonus, oddsboost och risktfritt spel.

Betting
28, fredag maj 2021

Betting utanför boxen

Det som svenskar vanligen spelar på är trav-, fotboll- och hockeyresultat men det finns mycket mer att upptäcka. Både helt andra saker att betta på, men också andra utfall än bara slutresultatet. Det behöver inte ens vara sport som erbjuds bland utbudet – det här gäller även de största bettingsidornas oddslistor. De flesta som spelar […]

läs mer
Betting
19, måndag november 2018

Bettingguide

Att spela på sport har länge varit ett stort intresse för människor. Betting går tillbaka långt i tiden, men då var man tvungen att vistas på plats där matchen eller tävlingen höll till. Så är det inte länge och idag kan alla människor som har tillgång till internet ta del av mängder med olika sporter, […]

läs mer