Bingo

Sedan urminnes tider har Bingo varit ett spel som uppskattats och spelats av människor i alla åldrar. Du har säkerligen sett spelet på tv ett flertal gånger eller knallat förbi en så kallad Bingohall. Än idag kan man spela Bingo på just dessa sätt, men det som har blivit betydligt mer populärt är att spela spelet på internet. Idag finns det ett flertal casino och Bingohallar online som erbjuder flera olika typer av Bingo. Det bästa är att spelet fungerar på precis samma sätt online som när du satt bänkad framför tv:n. Du köper din bricka och sedan är spelet igång!

Vill du spela Bingo online behöver du först se till att hitta en spelsajt som erbjuder spelet. Det vanligaste är att man behöver registrera ett konto för att komma igång, men på vissa spelsajter behövs det inte. Här kan du välja mellan olika varianter och samtidigt ha möjlighet att kommunicera och skapa kontakt med andra spelare. På så sätt får man behålla den sociala delen av Bingo, utan att faktiskt behöva lämna sin bekväma soffa. Bingo kan spelas på datorn, så väl som i mobilen eller i din surfplatta. Det enda du behöver är en uppkoppling till internet.

Bingo
19, måndag november 2018

Bingoguide

Bingo är lätt att lära, roligt att spela och kan leda till stora vinster. Enkla regler, spänning, social samvaro och chans att vinna fina priser har länge varit anledningarna till bingons stora popularitet. Idag är utbudet på bingo större än någonsin då onlinebingo bjuder på flera spännande varianter.   Hur spelar du bingo? Bingo har […]

läs mer